Residential | מגורים

1/33

שיפוץ ועיצוב דירה בגבעתיים | Renovation of apartment in Gyvataim-TLV

דירה בבניין רב קומות בגבעתיים בשטח של105 מ"ר תוכננה מחדש ועוצבה מחדש על מנת לענות על הצורך של הוספת חדר ושיפוץ כללי. לאחר בדיקת התכנות להוספת חדר יצאנו לדרך משותפת, הריון כפול- לשינוי הדירה ולבייבי שנולד כשבוע לאחר סיום השיפוץ. שיפוץ דירה זו הצריך הריסה ובנייה מחדש תוך שימור הקיים ומערכות הדירה, עיצוב הפנים כלל יצירת פתרונות מדויקים שהתיישרו עם צרכי ואופי הלקוחות.  הסגנון העיצובי הינו סקנדינבי - פשטות מתוחכמת, עץ בהיר, תמצות גוונים, מרקמים וקווים נקיים משולבים עם לבן. בכניסה לדירה יש מבואה שלא נוצלה במשך שנים, הפכתי אותה לנקודת עניין משמעותית בדירה כך שכל מ"ר עובד בשביל דייריו.

תהליך של שיפוץ ועיצוב בית טומן בחובו אתגרים רבים, כמעצבת מנוסה אני מובילה אותו בידע וכשרון עבור אנשים המעוניינים בעיצוב ייחודי המותאם להם בצורה מדויקת להגשמת הצורך או החלום שלהם.

 

צילום:ניצן הפנר

לחץ כאן לגלרייה

דירת מיני פנטהאוז מודרנית ברחובות |  Penthouse in Rehovot

דירת פנטהאוז חדשה מקבלן בעיר רחובות, למשפחה באמצע החיים המבקשת להגדיר מחדש את ביתם בתחנה הנוכחית של חייהם. איך זה יראה? 
סגנון העיצוב הנבחר הוא מודרני אקלקטי היוצר לייף סטייל עם דגש על פתרונות פונקציונאלים לכל אספקט בבית. הדיירים בעלי טעם אישי והעדפה לעיצוב אינטימי המותאם לצורכיהם העומד במבחן הזמן.
"האתגר שלי כמעצבת הינו במציאת פתרונות יצירתיים ומדוייקים במרחב נתון. שטח החלל הציבורי בדירה הוא כ-57 מ"ר, ללא הפרדה פיזית (כגון קירות או מחיצות) בין האזורים השונים בחלל: מבואת כניסה, מטבח, פינת אוכל וסלון. באמצעות העמדת ריהוט בחלל ובעיצוב פנים מודרני מתוחכם ותכנון של פריטי נגרות ייחודיים הגדרתי את האזורים השונים ללא קירות או מחיצות, עם דגש על תאורה ובחירת קונספט חומרים מעניין" לטובת כך,עיצבתי במבואה קונספט ריהוט ונגרות אישית עם אחסון משמעותי, תאורה ואלמנטים עיצובים נוספים להגדרת החלל. הסלון, פינת האוכל והמטבח מעוצבים כחלל פתוח, open space בסגנון וקווים מודרניים. 

 

ביצוע הדמיות: אבירם טויזר

1/50

1/34

1/44

מהפך לפנטהאוז-דופלקס בהוד-השרון | Makeover to Duplex-Penthouse in Hod-Hasharon

פנטהאוז-דופלקס בבניין ישן, הממוקם בהוד-השרון בשטח של כ- 150 מ"ר עם מרפסות וגג עבר שיפוץ מסיבי ומייקאובר טוטאלי. 

זיהיתי שאוכל לתת מענה תכנוני ועיצובי ברמה גבוהה בסנכרון עם חיי המשפחה הטיפוסיים, התחביבים, העיסוק המקצועי וסגנון החיים הרצוי ללקוחות בגיל הפנסיה. החלל הציבורי בקומת הכניסה תוכנן כ-OPEN SPACE ובו משולבת ספרייה לכל אורך החלל ובה אוסף הספרים האהוב על בעל הבית. המטבח תוכנן ועוצב כחלל בישול ואירוח פתוח ולמול הספרייה עד למעבר לאגף חדרים, במרכז המטבח תכננתי פינת אוכל יומיומית וחגיגית כאחת. הסלון עוצב ותוכנן לאירוח ובריהוט והנגרות שולבו פתרונות של מערכות- מיזוג, חשמל ותקשורת. מדרגות הברזל החדשות הינן פתרון שנולד מהצורך למקסום קומת הכניסה, הן החליפו גרם מדרגות בטון מיושן וכבד אשר חסם את הכניסה ואת החלל. הקומה העליונה שבגג יועדה למשרד, חלל הפנים נפתח בויטרינות לגג כמרפסת-גן עליונה עם יציאה לפינת אירוח.

 

צילום: ניצן הפנר

לחץ כאן לגלריה.

שיפוץ ועיצוב דירה ישנה בגבעתיים | Simplicity in Gyvataim-TLV


דירה בבניין משנות ה־70 הממוקם בגבעתיים בשטח של 92 מ"ר שופצה ועברה מייקאובר כללי, בכל פרויקט חדש אני מזינה את עצמי בהמון מידע ובקשות הלקוח ואז מדמיינת אותו באווירה, בחומרים וגוונים.
בשלב ראשון חשוב לי להכיר ולהבין מה הדיריים מבקשים- הרבה יותר מאיך נראה המקום.
כמעצבת פנים מנוסה זיהיתי שאוכל לתת מענה עכשווי לכל בקשותיהם, התכנון וההשקעה התמקדו בהתאמתה לרצוי ללקוחות. תוכנן שיפוץ ושולבו פתרונות תכנוניים נסתרים לתשתיות והרבה פתרונות אחסון. אין בדירה מסדרון סתמי כל מ"ר בדירה "עובד" בשביל הדיירים. אני מתכננת ומעצבת בהשראת העיצוב הנורדי - קווים פשוטים, נק' צבע, מרקמים של חומרים, עץ בהיר, שטיחים. כולל תכנון תאורה להשלמת מראה ואוירת הפנים.
צילום: ניצן הפנר

 

לחץ כאן לכתבה באתר Walla.


לחץ כאן לגלריה.

בית פרטי בהרצליה | A house in Herzeliya​

 

עיצוב פנים לבית דו-משפחתי בין כמה שנים הממוקם בשכונת הרצליה ב'.

ניצול סך כל השטחים ב-3 הקומות ומימוש הפוטניציאל הגלום בנכס והתאמתו לאורח חיים

של משפחה צעירה. פתרונות עיצוביים ותכנון פנים שאינו סטנדרטי באמצעות

קונספט עיצובי- מודרני וצעיר שימוש במקרא חומרים הגולשים מקומה לקומה וממישור למישור ובכך מעצימים את נוכחותם. שילוב צבע בריהוט וטקסטיל...

הפיכת קומת מרתף "סתמי" למרחב חיים פונקציונלי, משפחתי, תרבותי ומהנה לצרכי ההורים והילדים.

 

צילום: ניצן הפנר

 

לחץ כאן לגלריה.

1/2

בית פרטי בערבה | A house in the desert

 

תכנון בית פרטי חדש כ-300 מ"ר במגרש בגודל של דונם בישוב בערבה הדרומית (אדריכלות, הנדסה\קונסטרוקציה ועיצוב פנים ) מבית היוצר של משרדינו: דביר-רותם Design.

 

כיווני האוויר, טופוגרפיית השטח המדברית ותנאי האקלים הקיצוניים תורגמו לתכנון מבנה בסגנון מודרני המשתלב בסביבתו ומאפשר פתיחות בין החוץ לפנים באמצעות הצללות מסיביות ובידוד קירות וחלונות.

הבית בקומה אחת מתנאה בשטחים נרחבים סביבו ובחירת חומרי הגמר יוצרת שפה אדריכלית ועיצובית.


מהדמיה למציאות... עקבו כאן אחרי שלבי הבנייה עד להשלמה.

1/2

בית בהרי ירושלים | A house in the Jerusalem hills​

 

תכנון בית חדש דו-משפחתי כ-250 מ"ר במגרש מדורג בגודל של 300 מ"ר בישוב בהרי ירושלים (אדריכלות, הנדסה\קונסטרוקציה ועיצוב פנים ) מבית היוצר של משרדינו: דביר-רותם Design.

 

כיווני האוויר, טופוגרפיית השטח ההררית ותקנות התב"ע החלות על המגרש תורגמו למבנה המשלב סגנון מקומי ובינלאומי בכפיפה אחת.

שילוב מרפסות תלויות וחצרות במפלסים השונים וחומרי גמר וריהוט היוצרים שפה אדריכלית ועיצובית ייחודית.


מהדמיה למציאות... עקבו כאן אחרי שלבי הבנייה עד להשלמה.

1/27

שיפוץ ועיצוב דירה ישנה בתל-אביב| Renovating & design an old apartment in Tel Aviv |

דירה תל-אביבית ישנה משנות החמישים, ממוקמת במרכז העיר הסואנת, גודלה כ- 90 מ"ר. עברה שיפוץ מסיבי, נהרסה מהיסוד, במטרה ליצור דירה חדשה - מחיקת הפנים והשארת מעטפת בלבד. המטראז' הנמוך של הדירה הווה אתגר תכנוני בבואנו לענות על כל הצרכים/ רשימת המכולת של הלקוחות.
התוצאה הנה תוצר של טביעת עין ייחודית ובעלת תעוזה בחלוקתה החדשה, בשילוב תפיסת חלל (אור ופרופורציות), מערכי קירות, חומרים וירידה לפרטים. זהו סוג אחר של סדר מודרני ובו ביטוי לאישיות של החיים בבית. רוגע אורבאני בעיר חסרת מנוחה.
השפה העיצובית של ליאת דביר-רותם, יונקת מיסודות העיצוב הסקנדינבי: מינימליזם, פונקציונאליות, מקרא חומרים וצבעים, טקסטיל ותאורה.
עיצוב טוב אינו רק סדר קר ומינימליסטי אלא "הסדר הנכון בבלגן של החיים..." - זה החזון המנחה אותנו – בבואנו, לחבר בין אנשים למקום!

צילום: הגר דופלט.

לחץ כאן לכתבה באתר Archijob.

לחץ כאן לגלריה.

1/71

דירת מיני פנטהאוז מודרנית בהוד השרון | Mini penthouse in Hod-Hasharon

הדירה ממוקמת בבניין משותף בן 4 קומות ופרושה על פני כל שטח הקומה השניה בבנין. שטח הדירה כ-145 מ"ר עם מרפסת של 45 מ"ר.

פיתוח הקונספט העיצובי מותאם לסגנון החיים הרצוי לבעלי הנכס במקרה זה בחרנו בחלל פתוח המעניק חווית מגורים מודרנית ועכשווית. עם זאת הקפדנו על הפרדה בין הציבורי לשטחים הפרטיים. זהו מארג המאחד נפח בנוי עם הנוף שמסביב באמצעות מפתחים גדולים ומרפסת כהמשך ישיר לחלל המטבח המרכזי בדירה. יש הפרדה באמצעות פאנל זז בין השטח הציבורי לשטחים הפרטיים של אזור חדרי השינה. שימוש בויטרינות נדיבות מימדים ופרטי נגרות, תאורה, חומרי גמר, גוונים וטקסטורות יוצרים שפה עיצובית תמציתית אך עשירה בבחירות בעלות מטען תרבותי, תוך ניצול מקסימלי של השטח הציבורי והפרטי לכל הפעילויות והפונקציות החשובות לדיירים.

למטבח עיצוב ולוק "אורבני" המשקף תפיסת חיים מודרנית אך לא קרה. החומרים והגוונים מרככים את האוירה. המטבח ופינת האוכל הינם חלל פונקציונלי אחד הנהנה מקשר לסלון ולמרפסת ומהווה מוקד לכולם.

 

צילום: ניצן הפנר

לחץ כאן לכתבה באתר מאקו.

לחץ כאן לגלריה.

1/51

שיפוץ בית ישן בהוד השרון

יצירת זהות חדשה למבנה ישן

יצירת "סיפור חדש" לבית ישן השוכן על מגרש של חצי דונם, מוגבה מקו הרחוב. בין "הרצוי, למצוי ולתקציב" טווינו תכנון שצלח את מגבלות "שאריות" הבית הישן ויצרנו חוויית מגורים חדשה בתכלית- מודרנית. שילוב בריכה בחצר ויצירת נווה מדבר אליו שבים מלחצי החיים. מימוש התכנון החדש היה מלווה בתהליכים מבניים הנדסיים מסיביים וכלל את חפירת השטח לצורך שילוב מרתף ובריכה. ממד הפתיחות והמבטים בחלל ככלל היווה מוטיב מרכזי בתכנון, כל אחד מהמפלסים מתנאה במרפסות (שהוספו למבנה הישן) המדגישות אותו ומעצימות את קשרי הבית והגן.
 

צילום: שי אפשטיין.

לחץ כאן לכתבה באתר מאקו.



לחץ כאן ל​כתבה באתר מגזין "בית ונוי".



לחץ כאן לגלריה.

1/17

שיפוץ דירה ישנה בגבעתיים

קסם ב-84 מטר מרובע

איתור פוטנציאל בדירה ישנה בגבעתיים בגודל של 84 מ"ר ויצירת דירה חדשה תפורה למידות המזמין תוך השבחת הנכס. מימוש הפוטנציאל הגלום בדירה ישנה במרכזי ערים ותיקות כמו: ר"ג, ת"א וגבעתיים, מאפשר יצירת איכות חיים מעוצבת ונוחה לצד שמירה על ערכו הנדל"ני של הנכס. השיפוץ כולל החלפת תשתיות מלאה, שינוי מערכי הקירות, סגנון חלונות חדש פתוח לנוף העירוני הקיים, הצפת הדירה באור טבעי ופתרונות תאורה מתקדמים.

 

צילום: שי אפשטיין.



לחץ כאן לכתבה באתר מאקו.

 

לחץ כאן לכתבה באתר אגודת אדריכלי הפנים בישראל.

1/19

פטיו בלב הבית

תכנון בית דו-משפחתי, במגרש בגודל 360 מ"ר הגובל בכביש ובו תנועה. תרגום הצרכים, כיווני האור וטופוגרפיית השטח הולידו רעיון ליצירת נוף פנימי לבית. הפטיו בלב הבית הפך לרעיון המרכזי בשילוב מרפסות וחצרות בכל הקומות. הדיאלוג בין החוץ לפנים הינו מוטיב בעיצוב הפנים.
צילום: שי אפשטיין.

לחץ כאן לכתבה באתר הדירה.

1/20

עיצוב פנים לפנטהאוז מול הים בתל אביב, אזורי חן

תכנון מחדש לדירת גג בגודל של 160 מ"ר ומרפסות בגודל 80 מ"ר, באזורי-חן מול הים. יצירת אופי וסגנון לדירה, שפת חלונות חדשה, אור טבעי ומבטים לכיוון הים. המרפסת תוכננה כגינה על הגג תוך שמירת הקשר בין הפנים לחוץ.



לחץ כאן לכתבה באתר מאקו.

1/2

תכנון בית דו-משפחתי בשרון

תכנון בית דו-משפחתי, במגרש בגודל 300 מ"ר. המוטיב המרכזי של התכנון הינו הפטיו במרכזו. המעטפת החיצונית של המבנה אינה מסגירה את ההפתעה המתגלה אם הכניסה למבנה. קומת הכניסה כוללת את המטבח, פינת האוכל והסלון סביב הפטיו אשר ממשיך לקומת החדרים. מדרגות העלייה לקומה זו מטפסות לצד קיר מסך הקרוע לגובה הפטיו ומחדיר אור ותחושת מרחב ללב הבית. החנייה במגרש מקורה, לבית מרתף נרחב אשר לו חצר אנגלית גדולה ולאורכה חלונות אשר הופכים את הפנים לחלל מואר ונעים לשהייה ומגורים.

1/15

וילה במפלס אחד באילת

תכנון וילה בשכונת שחמון באילת, על מגרש של דונם כולל בריכת שחייה. הבית תוכנן במפלס אחד וכולל יציאה למספר חצרות, בריכת זן בפטיו של הכניסה הראשית. המהלך הראשי לכניסה מקורה בשדירת עמודים מחופים אבן טבעית ומפרסים המתוחים בניהם לצורך הצללת שביל הגישה לצד הבית והדלת הראשית. פנים הבית עוצב בהתאמה לאורך חייה וטעמה של המשפחה המתגוררת בו תוך שמירה על קשר הדוק בין הפנים לחוץ באמצעות החצרות הסובבות את הבית. קסמו של הבית גדל עם השנים כאשר הצמחייה גדלה ועתה היא עוטפת אותו ומשווה לו מראה של נווה-מדבר בנוף המקומי של אילת. הבריכה תוכננה כאשר דופן הצד שלה לאורך הבריכה הינה מפל הנשפך לכיס ארוך כך שהשוחה בבריכה מביט לכיוון הים וקו האופק של הים מתאחד עם מפל הבריכה.

לחץ כאן לצפות בוידאו הדמייה תלת מימדית.

לחץ כאן לכתבה בנושא באתר מגזין נישה.

Dvirotem Design / T 09-7404061 / F 09-7404063 / info@dvirotem.co.il / © All Rights Reserved

Dvirotem design קיר מסך טלוויזיה בעי